Nieuwe Droomvillaspanje in 2023
 
Lieve mensen, lieve gasten van Droomvillaspanje. Na het onverwachte overlijden van de oprichtster van Droomvillaspanje, Tea Pechtold, hebben we hard gewerkt om haar levenswerk vanuit Noorwegen voort te zetten. Er zijn veel huuraanvragen gekomen en met succes behandeld en we hebben goed kontakt met de eigenaren. Wij wensen ons tevens te concentreren op de Scandinavische gasten die naar Spanje (terug)komen. We gaan nieuwe eigenaren benaderen om u, de gasten, een heerlijke vakantie te bieden.  We blijven werken met het motto van Tea:
"We werken met gasten, niet met klanten"

Neem kontakt met ons op via post@droomvillaspanje.no indien u eigenaar bent of iemand kent die wenst te verhuren.
 
Met vriendelijke groet, en hopelijk tot ziens!
Joost Pechtold en Hanne Lund Olsen.
Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen
-------------------------
 
Wat een heerlijk idee, op vakantie naar de Costa Blanca met zijn mooie stranden, havenplaatsjes en het beeldschone achterland.

Kom zwemmen, wandelen, een tochtje door de bergen maken langs de mooie amandel- en sinaasappelplantages, of ga
in een dromerig dorpje lekker uit eten, en zo zijn er 1001 mogelijkheden maar zalig niks doen hoort ook bij de vakantie. En als je komt om golf te spelen; er zijn prachtige banen.


Nu nog een perfect huis uitzoeken! Fijn dat u Droomvillaspanje gevonden heeft, want elk appartement en elke villa op de site hebben wij bezocht. Het zijn allemaal mooie huizen tegen aantrekkelijke huurprijzen. 
De vakantiehuizen liggen bij Albir, Alfaz del Pi, Altea, Finestrat en La Nucia, altijd voorzien van Nederlandse tv en WIFI.                                       Afbeelding invoegen
  

EXTRA AANDACHT VOOR: 
 
NOG BEGRENSDE HUURMOGELIJKHEID IN MAART-APRIL-MEI-JUNI-JULI
VANAF €560/WEEK. MAX. 4 PERSONEN
Prachtig ingerichte villa met prive zwembad en groot dakterras, in het rustige Finestrat, vlak bij de golfbaan Puig Campana. Unieke mogelijkheid!

Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 

 
 

Is het paradijsje van uw voorkeur bezet, mail ons, soms is er een alternatief dat niet op de website staat.

 
Airportservice:
Kunt u in het Nederlands regelen bij:             rob.costablanca@gmail.com of telefoon:  +34 636401202

Links                                                                      Wandelen:  www.wandelinspanje.nl
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------