Droomvillaspanje voor een fijn VAKANTIEHUIS in:  Albir, Alfaz del Pi, Altea en La Nucia, altijd met Nederlandse tv en WIFI.
Is het paradijsje van uw voorkeur al bezet, mail ons toch, soms kan een eigenaar nog wat schuiven, soms hebben we een geweldig alternatief wat niet op de site staat. 
 
31 november 2020: alhoewel Nederland code oranje geeft voor heel Spanje, is volgens de Spaanse autoriteiten daar geen sprake van. Costa Blanca en speciaal ónze omgeving is code geel, dus kan er vakantie gehouden worden, volgens bestaande Spaanse regels. Veel gasten melden ons dat zij zich in Nederland minder veilig voelen dan hier aan de Costa. In La Nucia, Albir, Alfaz en Altea zijn alle winkels, terrassen en restaurants open. Terugbetaling: zie onderaan.
Vanaf 23 november bent u verplicht om een recente (negatieve) PCR-Covid test te overhandigen als u in Spanje aankomt met het vliegtuig, met de auto niet nodig. Update over deze regel: Spanje overweegt om naar een sneltest over te gaan, zodra ik dat weet zal ik het hier vermelden).
 APPARTEMENTEN:               VILLA´S:                                   SINT MAARTEN:
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
 
Liever bij een golfbaan,                       Villa´s met verwarmd zwembad              Villa's met een jacuzzi?       
                    
Costa Blanca te koop, for sale               

Bij het boeken van vliegtickets svp rekening houden met het feit dat voor vrijwel alle woningen/eigenaren geldt: aankomst kan niet later zijn dan 20.00 uur.  Overleg met ons als u late aankomst nodig hebt vóór u het huis boekt, dan overleg ik even met de eigenaar wat mogelijk is die dag.
                             
Welke luchthaven VOOR DE COSTA BLANCA: 
Vliegveld Alicante is het dichtstbij (60 kilometer), rijtijd 45 minuten, vliegveld Valencia (140 kilometer) is 90 minuten rijden.
 
COSTA BLANCA: een fantastische streek      Wie is Droomvilla                        Waterverbruik    
               
Overnachtingen onderweg                    Links  
 
Opgelicht                                                     Wandelen?    www.de5van.nl         
 

TERUGBETALING IVM CORONA:  
Vrijwel alle eigenaren op de site betalen het huurbedrag aan u terug als de grenzen van Spanje gesloten worden. Als u hier al bent worden verbleven nachten in mindering gebracht.
Bij niet kunnen reizen door ziekte moet u een beroep doen op uw reisverzekering.