Bericht schrijven >

De hele maand juli 2022 heb ik in Casa del Mar vertoefd. Een heerlijk appartement in het centrum van Albir. Strand op loopafstand. 's-Avonds een wandelingetje over de boulevard pikken. Winkeltjes op loopafstand en niet te vergeten heel veel heerlijke restaurantjes. Kortom ik kom zeker nog een keer terug. Ook omdat ik weet dat het bad eruit gaat en er een douche voor in de plaats komt. Bedankt Tea en Nette.

Madelon Lemarchand - 02-08-2022 - 13:23

Wij hebben een fantastische week gehad in Villa Albers,La Nucia.
Pamela en Tea waren zeer behulpzaam bij de vragen die wij hadden en als er een probleempje was werden ze snel verholpen.
Ook de voorzieningen in het huis en de grote tuin zijn van een zeer goed niveau.Mooi zwembad om lekker aan de rand te hangen met een drankje en om ff lekker af te koelen.Ook leuk zijn de locale eekhoorns die via de bomen en electra draden rond rennen.Kortom een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Frans en Marina

Frans Stouten - 28-07-2020 - 10:00

Heeft u voor ons een appartement te huur voor twee personen in januari 2021?ik hoor graag van u. Vgr Ben

G va weerd - 26-05-2020 - 09:48

Wij hebben playa luxe casa gehuurd in Albir en zijn zeer tevreden. Goede bedden. Ook de service van Tea is geweldig, direct antwoord terug wanneer er vragen zijn. Alles in het app aanwezig. Ook de begeleiding van Tina bij aankomst in het app is super goed.
Voor herhaling vatbaar

B. Lubbers - 08-01-2019 - 12:55

Hoi Tea,

Dankzij jouw goede en snelle hulp heb ik een een villa kunnen regelen.
Villa holiday was echt super, met een heerlijk zwembad.
Voor de korte periode die ik met een paar andere mensen waren, hebben wij echt een vakantie gevoel gehad.

Dit adres voor herhaling te boeken.

Leoni

Leoni - 24-09-2018 - 17:59

 

Villa Sphere
Twee fantastische weken in het heerlijke appartement van Paul en Bregje op Sint Maarten doorgebracht. De locatie is heel rustig en toch dichtbij alle voorzieningen, echt perfect. Het appartement is comfortabel, slaapkamer met airco, ruime badkamer, complete keuken. Het allermooiste is het Uitzicht. Verveelt nooit.

Han en Margo Huisman - 19-12-2016 - 23:38

Tea en Wim we hebben weer heerlijk mogen genieten in Albir. Eerst in Casa Albir en daarna in Casa la Vista. Prachtig ingericht en comfortabel uitgerust met vooral goede bedden. Daarnaast vlakbij het strand en op loopafstand van de winkels. Absoluut een aanrader voor zowel voor-, hoog- als naseizoen.
Jopie en kees


jopie laponder en kees roelen. - 13-04-2016 - 21:26

Wederom genoten van een perfect appartement in Albir. Een woord : perfect.
Het betreft casa Lux. Btw, dit is reeds de derde maal dat ik huur van Thea en zoals te doen gebruikelijk, zeer tevreden gasten ;)

C.J. van der List - 09-01-2016 - 13:59

 

Hallo Paul en Bregtje.
Wij hebben van 17 tm 26 oktober in jullie appartement in Point Blanche op St.Maarten
gezeten. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Het appartement zag er heel keurig uit.
Het uitzicht over de oceaan was fantastisch, lekker op het terras kunnen eten en van het uitzicht kunnen genieten. Een echte aanrader voor iemand die van rust en natuur houdt. Vriendelijke groet, Tobias en Yvonne Hogeveen

Tobias en Yvonne Hogeveen - 27-10-2014 - 18:58


Bericht schrijven >