Veel van de gasten die via ons hun vakantiehuis boeken, weten dat wij elk jaar naar onze kinderen op Sint Maarten gaan. Velen hebben na de storm in 2017 een steentje bijgedragen in een fonds. Onze zoon Paul heeft die gelden gebruikt om voor zijn personeel (van het Holland House Hotel) allerlei spullen te kopen.
 
Maar, de afgelopen jaren hebben Paul en zijn vrouw Bregje een lokale jongen ondersteund die vrijwel geen steun kreeg van zijn ouders en zes jaar in een tehuis doorbracht. Breg en Paul hebben zijn opleiding betaald, computer, kleding en nog veel meer.
 
Zijn naam is James Brooks. Hij heeft na 3 jaar touwtrekken met de overheid recent zijn Nederlandse paspoort gekregen terwijl hij op Sint Maarten geboren is.
En nu wil hij in Nederland Psychologie gaan studeren in Nijmegen waar hij is aangenomen. 
 
Daar is natuurlijk geld voor nodig. Daarom is er een actie gestart om hem te voorzien van euro's zodat hij zijn ticket naar Nederland kan betalen en spullen kan kopen (zoals ook warme kleding), een kamer zoeken, collegegeld betalen en nog veel meer. Dan kan hij het eerste jaar vooruit en kan dan verder zijn studie als werkstudent betalen.
 
Hij doet dus een oproep via Crowdfunding. Als het mogelijk is, steunt u hem dan ook met een klein bedragje?
 
Hier is de link naar James met de link naar de Crowdfunding.