VAKANTIEHUIZEN SPANJE, COSTA BLANCA.

 

OPGELICHT: Lees het verhaal.

 
 
Een Nederlands echtpaar wat eerder via de site boekte, had nu zelf een superdeal gevonden in Benidorm, via een advertentie op www.tweedehands.nl.
 
Casa Bella zou een appartement zijn in Benidorm, aan het strand.
 
Zij belden naar ons op. Tea, we zouden afgehaald worden van Alicante Airport; niemand. Na anderhalf uur wachten dan maar een taxi naar het adres. Daar bleek dat het adres wel klopte, maar er zaten Noren in en van de "eigenaar" had niemand gehoord en de contactpersoon die in de bevestiging stond was ook onbekend. Na enig speurwerk van ons bleek dat de foto´s die bij de advertentie stonden van allerlei websites te zijn "geplukt".
 
Tja, gelukkig hebben wij hen snel kunnen helpen aan een andere accommodatie en ook nog even een auto uitgeleend voor een paar dagen om alles weer op orde te krijgen, maar hun betaalde geld is weg en dan begin je aan je vakantie!
 
De advertentie is niet meer te vinden, natuurlijk wordt er aangifte gedaan van oplichting. 
 
Wees wantrouwend als u een "te mooi om waar te zijn" deal aangeboden voor uw vakantie hier in de omgeving.
 
 
Update 15 december 2015. Tot ons grote genoegen zijn de mensen opgepakt en moesten in januari 2016 voorkomen bij de rechtbank in Den Bosch. Hoera! Hoe dat afgelopen is, weten we helaas niet.
 
 
Heeft u zelf een accommodatie gevonden, maar twijfelt u of het allemaal wel zuivere koffie¨ is, als het niet té ver is van de omgeving Albir-La Nucia-Benidorm-Altea, dan gaan we voor u kijken.
 
Pas op met mooie verhalen, als u twijfelt, check goed via internet of er verhalen over een accommodatie of een verhuurder op staan. Kijk op www.zoover.nl, www.tripadvisor.com dat zijn allemaal hulpmiddelen én zoals hierboven geschreven u mag mij altijd inschakelen als u twijfelt.