Wie is Droomvilla?
 

Droomvillaspanje is een klein bureau (in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Almere) met zorgvuldig uitgekozen woningen voor vakantie of overwinteren in de omgeving van La Nucia, Altea, Alfaz del Pi en Albir.
 
YOUTUBE:      Wie is Tea Pechtold

Voordat een huis op de site wordt opgenomen ga ik eerst kijken. Een eigenaar kan nooit zomaar zelf zijn huis op de site bijplaatsen.
U kunt mij altijd vragen om advies welke woning het beste bij u past, of u heeft speciale wensen. Is het huis van uw keuze niet beschikbaar, mail toch even, vaak is nog wel een alternatief voor u of kan de eigenaar nog wat opschuiven.
 
Voor alle huizen geldt: U dient de woning ‘bezemschoon’ achter te laten. Dat wil zeggen: prullenbakken leeg, vaatwasser leeg, geen vuilnis achterlaten en geen stapels wasgoed.
 
Als u weet welk huis u wilt reserveren, dan heb ik uw adres, mobiele telefoonnummer en de namen en geboortedata van iedereen die in het huis komt wonen nodig, en door de nieuwe Spaanse anti-terrorismewet, ook uw paspoortnummer en uitgiftedatum. 
 
U krijgt van de eigenaar per email een huurcontract toegezonden met daarin de gemaakte huurafspraak, (in een enkel geval stuurt Droomvilla u de bevestiging als bijvoorbeeld de eigenaar een ¨hannes¨ is met de computer).
De naam van de eigenaar met zijn telefoonnummer en emailadres, alsmede het adres van de woning staan in die bevestiging. U heeft dan vanaf dat moment rechtstreeks contact met de eigenaar en u betaalt aan de eigenaar.
 
Alle woningen zijn privé eigendom, mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij in een appartement of villa iets niet werkt, de eigenaar zal altijd zijn uiterste best doen om zaken snel op te lossen. Overmacht door bijvoorbeeld een lift die niet werkt, een stroom of waterstoring, is precies wat het dan is: "overmacht".
 
 
 

 
OVERPEINZING OVER OVERWINTEREN
 
Tja, 18 jaar geleden is het bij ons ook zo begonnen, dat overwinteren. Kiezen tussen de Costa del Sol of de Costa Blanca. Eerst een week, toen twee, toen een maand, toen twee maanden, daarna vijf maanden. Intussen woonden we al in Frankrijk, maar het klimaat beviel ons daar niet, dus in 2008 zijn we definitief naar La Nucia vertrokken.
 
Wim en ik hebben gekozen voor de Costa Blanca/La Nucia. Lekker weer, veel te doen, geen winkel of restaurant dicht in de winter, theaters in Alfaz en Altea. Wandelen naar de vuurtoren van Albir, erg leuk om te doen. Ben je een beetje ziek dan is er zelfs een Nederlandse huisarts... U bent dus gewaarschuwd, het virus kan overspringen daar weten we nu alles sinds we Covid in ons midden hebben!
 
Voor álle woningen op onze site geldt: voor overwinteren zijn er altijd speciale tarieven.
Mail uw specifieke vragen ten aanzien van locatie, afstand van zee of winkels, geschiktheid omdat u misschien slecht loopt etc. ik ken élk huis persoonlijk.
 
droomvillaspanje@hotmail.com
 
+31-320 769 068
+34 648 788 553 (whatsapp).

Tea Pechtold